March 25, 2023

Personaliti media s0sial, King Coco memberikan jawapannya selepas ditanya mengenai pers4linan yang menjadi pilihan dan kerap dibeli.

Menerusi Insta Stories baru-baru ini, King Coco atau nama sebenarnya, Marshaira Ismail mengakui ada di antara baju yang dibeli secara ‘0nline’.

“Ada tanya saya seluar beli mana, seluar saya kebanyakan dari Zara. Kalau bukan Zara, saya selalu beli online, mostly di Fashionova, sebab kadang bentuk badan saya sesuai dengan size dari luar.

“Size punya mostly 32 atau 34, XS dan S. tak sure seluar ni ada tak lagi. Saya beli sebelum sale,” tulisnya.

Coco pada masa sama tidak menafikan ada ketika dia sukar untuk mencari seluar bersesuaian.

“Saya tinggi, pinggang pulak kecil. ‘Butts’ pun agak lebar. Susah untuk saya cari seluar yang ideal. Mostly dari website luar.

“Sebab kadang body mereka pelik sikit. Mas4lah saya, kalau ‘butts’ muat tapi bab pinggang tak muat, kena kecilkan baru lah seluar saya tu fit.

“Kenapa tak beli kat Shein? Saya pernah beli mungkin nasib saya tak baik, i had bad experience. Saya lebih selesa dengan Fashionova atau Zara.

“Saya takut nak cuba cuba brand baru, style dan size. Saya lebih selesa stick dengan satu atau dua brand. So baju saya banyak dari zara dan Fashionova,” jelasnya.

Banyak pers4linan dalam rona hitam, ibu kepada dua cahaya mata ini juga selesa untuk tampil dengan imej pilihan.

“Warna pun sama, saya suka warna yang saya selesa, hitam putih. Baru baru ni je ada sangkut sikit dengan pink. Kalau tak jarang berlaku.

“I’m not into fashion so much. I’m inlove with anything yang bagi keselesaan dan confident. So i mostly choose the outfit that’s make me felt confident.

“Jika seksi itu buat saya confident… so thats what I choose.

“Saya dah tua, dah ada dua orang anak pun. Banyak yang saya lalu dalam hidup. Jadi jika kepuasan org lain jadi matlamat hidup saya. Mat1lah saya.

“Saya hidup dengan hidup saya. Cara saya. Jadi maaf jika kurang senang. Hidup saya bukan untuk memberi kepuasan pada orang lain. Doa yang baik baik untuk awak dan saya,” luahnya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page dailynews98

Diolah oleh : Media Network

Sumber/ Kredit : MH

PERHATIAN: Pihak Malaysia TV tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Malaysia TV juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *